duminică, 18 iulie 2010

Tort castel cu printesa





Acest tortulet l-am pregatit pt finuta mea, Miruna.Ea nu avea habar ce ii pregatesc, deci am reusit sa o surprind!!!! :)
Dupa greutatile intampinate ieri la tortul masinuta, era cat pe ce sa renunt la ideea de-a pregati tort castel cu printesa ( aveam de gand sa optez pt un tort care sa stea cat mai putin timp afara), dar uite ca m-am ambitionat sa-i fac modelul pe care il aveam in cap inca de acum 2 luni :) bismile

Am avut mare noroc caci azi a fost ceva mai usor decat ieri, in sensul ca nu a mai siroit apa pe tort si am putut lipi tot ce aveam nevoie .
Adevarul e ca mi-am pregatit totul din timp ca sa tin tortul cat mai putin afara si am incercat sa ma misc ff repede . A fost ok :) huuuuh .
Acum sunt fericita si multumita, mai ales dupa ce am vazut si reactia finutei mele, care nu vroia sa taie tortul lol lol ( plus prietenele ei care se tot susoteau, apoi le auzeam exclamand " woow, ce frumos!"). Bucuria lor ma face sa trec peste greutati, peste oboseala si alte probleme(inclusiv cele de sanatate)...

Tortuletul are blat alb insiropat cu sirop de ciocolata, mousse de cioco neagra si crema de lamaie, iar decorul din pdz ( ca de obicei ).
_________________

6 comentarii:

Torturiledanielei spunea...

a iesit perfect ! felicitari , cornelia !

Petite Foury spunea...

Foarte fain! Felicitari si multa sanatate!

Cellya spunea...

Dana si Cornelia, va multumesc ! pupici din partea mea!

Ana spunea...

Foarte frumos este tortul!
ma bucur ca n-ai mai intampiat greutati cu pdz.

ANDREEA spunea...

vreau si euuuu tort cu printesa si castel....:(((

Cellya spunea...

@Ana, iti multumesc !
@Andreea, se rezolva :)o sa ai si tu unul .....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails