sâmbătă, 15 mai 2010

Tort ciocolatos cu viorele






Pentru o doamna ceva mai in varsta, am pregatit cu drag acest tort ciocolatos .
Dansa mi-a spus " sa aiba multa ciocolata si alune"; pe langa asta a mai ales si crema de portocale .
Am facut blat amandina, am insiropat cu Capuccino si are 2 creme: ganache cu alune de padure si crema de portocale, iar deasupra glazura de ciocolata .
Decoratiunile sunt din pdz.

3 comentarii:

andu spunea...

Frumos model,imi place foarte mult cum reusesti sa ne uimesti cu diferite modele intr-un timp atat de scurt si mai ales ca e pentru prima oara cand faci asemenea modele,bravooooooooo Cellya,sincere felicitari!

Anonim spunea...

mama ce luceste ciocolata aia...iti vine sa o maninci. cccriscake.com

Cellya spunea...

@Andu, multumesc, draga mea !
@Cris, e o reteta descoperita pe Culinar si mi-a reusit din prima...de atunci, numai glazura asta o folosesc.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails