duminică, 13 martie 2011

Castiga un tort personalizat !

Se apropie cu pasi repezi ziua cand blogul meu va implini 1 anisor de "viata" si m-am gandit sa va fac o surpriza, sa ofer un tort-cadou - tort care va fi personalizat si care va contine cremele voastre preferate!!


Indiferent ca ai comandat sau nu, poti participa la concurs( singura conditie este sa fii din orasul Galati sau macar din imprejurimi), iar pentru asta vei vizualiza torturile din

“ Galerie torturi facute de mine”

si :

1 . iti vei spune parerea sincera, lasand un comment AICI ; tot in acest mesaj vei mai scrie ce hobby-uri ai si care sunt cremele preferate.

2. tot acum imi vei trimite datele de contact ( telefon fix/mobil) pe mail : tort.gl@gmail.com.

IMPORTANT: cei care nu vor trimite datele de contact nu vor intra in concurs !!!!

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in data de 31 martie !!!

Multa bafta !!!!

35 de comentarii:

giovanna spunea...

felicitari pt initiativa. si eu ma gandesc la asta de mult. eu nu particip dar sunt convinsa ca vei avea multi doritori.

Cellya spunea...

Giovanna, m-am gandit mai demult la asta si am vrut sa ofer cadou tortul cu nr 100 numai ca am depasit cifra asta...fara sa imi dau seama!!!!

Bianca spunea...

Foarte faina si buna ideea. Felicitari pentru initiativa!!!
Cu siguranta vei avea multi doritori.
Pupici

Ana spunea...

Foarte frumoasa initiativa!!
Poate o s-o adopt si eu.

Nina's Art Cake spunea...

Felicitari, draga mea pt. galerie in primul rand si pt initiativa binenteles! Super!

ana-maria spunea...

nu am comandat inca un tort de la tine pentru ca nu am avut ocazia dar cu siguranta ca in viitorul apropiat o voi face, desi nu stiu daca ar fi o idee asa de buna. Spun asta pentru ca faci niste torturi asa de frumoase incat nu stiu daca l-as manca sau l-as pastra in frigider ca sa ma pot uita la el.
hobby-urile mele sunt plimbarile in parc cu fiul meu de 4 luni si desenele animate desi nu mai am varsta potrivita. In ceea ce priveste cremele imi plac cele cu lamaie, portocale si fructe de padure.
Iti urez succes la cat mai multe torturi ;)

Cellya spunea...

@Miha, esti concurentul cu nr. 1. succes !

@Ana-maria, bine ai venit! astept si datele de contact pe mail : tort.gl@gmail.com
succes si tie !

yaya6 spunea...

faina ideea,imi pare rau ca nu pot participa,sant eu din apropierea galatiului dar acum sant departe,departe,felicitari pentru idee si oseara minunata

mirela spunea...

Cornelia,esti perfectionista,din ce in ce mai bine si mai bun...mie mi-au placut toate cremele din torturile comandate,tortul de botez a fost nu numai minunat de frumos ci si minunat de bun...
hobby-ul meu preferat?copilasii:))

Livia spunea...

Daca iti face placere te invit pe blogul meu sa ridici niste premii dragute!

Bobby spunea...

felicitari pentru initiativa ...
sa aleg ceva mi-e greu ... :)

Unknown spunea...

Frumoasa initiativa,Cellya,nota 20 pentru ea.sa stii ca ma inscriu in concurs in ideea ca voi castiga si perechea pantofului.
Va spun eu fetelor(celor care nu ati mancat torturile cCellyei) ca sunt magnifice,iti dau o stare de satisfactie sublima,de dulce facut cu daruire si pricepere.Cat despre hobby-urile mele exact cum ai denumit tu tortul meu,imi place moda si trebuie sa fiu in pas cu ea,sunt nebuna dupa cumparaturi,ma relaxeaza mai ales cand sunt nervoasa trebuie sa-mi cumpar ceva.
pupici! Lacra/Racla

gina spunea...

Imi plac la nebunie torturile. Tu le realizezi minunat si pui mult suflet in fiecare Stiu ca sunt foarte gustoase pentru ca din unele am si gustat...ador crema de ciocala amaruie si pe cea de visine.Hobby-uri am si eu:sa citesc,sa gatesc pentru familia mea (ma relaxeaza),sa ma plimb.
+

Raluca spunea...

Buna. Multumesc mult pentru invitatia de participare la concurs. Felicitari pentru operele de arta care ne incanta simturile : cel putin vazul deocamdata (mie) si in curand si gustul. Hobby : cititul (in putinul timp liber pe care il am la dispozitie). Crema favorita : visine cu ciocolata. Pupici.

gury1988 spunea...

Buna si felicitari pt creatiile tale! Sunt foarte frumoase torturile tale si sper sa am ocazia sa fac o comanda in luna aprilie la tine pentru viitorul meu sot :) iar pentru la anul sa imi faci un tort pentru nunta mea...
Hobby-ul meu este "facebookul" una la mana iar al doilea hobby al meu este plimbatul in aer liber.
In ceea ce priveste cremele imi plac cele de portocale, ciocolata si in special fructele in tort(sunt topita dupa ele) :D
Pupici si mult succes pentru celelalte concurente

Unknown spunea...

Cand am gustat prima data din tortul facut de Cellya, mi-a placut mult crema cu fructe de padure dar si glazura din ciocolata cu miere.De aceea am tot insistat sa-mi faca tort pentru botezul fetei cu glazura din cioco plastica.A iesit bun tortul,s-a terminat cam repede. Nu am timp acum pentru hobby-uri, dar cand vor creste putin fetele mele ma apuc si eu de experimentat cu prajiturile :)
Sper sa mai avem ocazie sa mai papam tortulet bun de la Cellya.Cu drag, Olga

cristina spunea...

Nu tin neaparat sa castig ceva, ci mai degraba vreau sa profit de ocazie sa te felicit din tot sufletul pentru toate creatiile deosebit de aratoase si gustoase realizate de-a lungul timpului. Din punctul meu de vedere, esti mai presus decat orice alta cofetarie pentru ca niciodata nu refuzi o provocare in ceea ce priveste designul tortului (si consider de cuviinta sa iti multumesc din nou tare mult pentru punerea in practica ideii cu cele doua pasarele modelate si pictate intocmai dupa penatii reali, atat eu cat si cei din jur am fost foarte impresionati :D). Cat despre gust..e de vis, si desi nu am incercat decat o foarte mica parte dintre creme, crema diplomat cu visine va ramane cu siguranta o amintire tare dulce atat pentru mine si pentru familia mea! Personal, abia astept vara (mai precis urmatoarea aniversare :)) ) ca sa am ocazia sa-mi fac un cadou dulce, exact pe gustul meu. Pana atunci, nu-mi ramane decat sa ma delectez vizual cu bunatatile pregatite altor copii, fie mai mici sau mai mari :D!

Anonim spunea...

Daca pana acum ceva timp ma gandeam k asemenea opere de arta ies doar de pe mana unor oameni cu multa ambitie si cunoastere,k e nevoie de o echipa enorma sa faca un astfel de tort, acum nu mai cred asa ceva! Cellya mi a dovedit k poate fara prea mult ajutor si ce-i mai important cu multa rabdare,migaleala,dragoste, pasiune.nu am un tort anume preferat,(asta ptr k ink nu am comandat),dar urmeaza unul special ptr Mama mea.parerea mea personala e k toate torturile au ceva aparte si special,indiferent de compozitie,aspect ..sunt lucrate cu multa dragoste.la cat mai multe torturi,la cat mai multi ani de munk si sper sa ajungi mult mai departe. Aurelia

Stefania S spunea...

torturile arata foarte bine si probabil sunt si gustoase...e nevoie de imaginatie si de indemanare pentru a finisa tortul...eu am avut o incercare la ziua surorii mele si din trandafirasi am facut ditamai trandafirii:))...in decembrie Darius implineste 1 anisor...sigur o sa apelez la tine pentru tort...numai bine

Cellya spunea...

pana acum sunt 18 concurenti.sincer, credeam ca vor fi mai multi, dar mai sunt destule zile pana in 6 aprilie ......
cine se mai inscrie? n-aveti nimic de pierdut:)

suzana spunea...

superbe ..... specuoase si la mai multe torturi,iar cremele imi plac toete dar in special cea cu gust de vanilie ...superbe inca o data felicitari si la mai multe torturi.

Anonim spunea...

superbe.......felicitari si la mai multe torturi...crema maea favorita este cea de vanilie si cu fructe de ananas...felicitari inca o data si spor la torturi.

Cellya spunea...

ma bucur sa vad comment-uri noi, insa daca nu va semnati, daca nu-mi trimiteti date de contact pe mail .....cum va gasesc ??????
de unde sa stiu cine a lasat ultimul mesaj ???

Cellya spunea...

MESAJELE NESEMNATE sau cele la care nu am DATE DE CONTACT, NU VOR INTRA IN CONCURS !!!!!

felis spunea...

Super idee... Dar daca nu suntem din Galati, insa avem sa dam tortul cuiva din Galati... in caz de castig???

Cellya spunea...

Sigur, Felicia! Poti participa ! :)

Badea spunea...

Foarte bun tortul teren de fotbal cu insemnele Dinamo ...!!

georgiana spunea...

In primul rand FELICITARI !! Am ramas uimita cand am vazut galeria foto pe facebook ,si consider ca trebuie sa ai mult talent pentru a face asemenea torturi.Cand le vad ma gandesc doar daca nu ii doare inima sa le manance la cat de frumos arata!Cu siguranta nu sunt multi care au talentul acesta ! Iar de ziua mea cred ca tocmai am descoperit unde gasesc tortul asa cum mi-l doresc eu,si nu cele tipice.
Hobby-urile mele sunt: mersul cu rolele, plimbari in aer liber,innot;iar cremele preferate: fistic,fructe de padure,ciocolata.

dana_mugur13 spunea...

esti o maestra in torturi!!!foarte frumoase se vede ca tot ceeia ce faci o faci cu multa dragoste!!!felicitari!

Unknown spunea...

Fetelor, eu sunt una dintre persoanele care au beneficiat de-a lungul timpului de una dintre minunile Cellyei si va pot confirma ca torturile ei sunt nu numai foarte frumoase dar si foarte bune.Cellya cu siguranta te voi contacta luna viitoare intrucat baietelul meu va implini 3 ani.
:) Hobbyurile mele sunt dulciurile, muzica si goblenurile.
Felicitari inca o data pentru pasiunea cu care faci aceste minuni

Anonim spunea...

Ce pot sa zic..eu am dat comanda de un tort micut pentru parintii mei la implinirea a 16 ani de casnicie deoacere de ceva vreme ma tot uitam pe blog si pe pagina de facebook si vedeam niste lucruri extraordinare.La inceput sincera sa fiu nu am fost 100% sigura deoarece nu am mai facut asemenea comenzi pe internet.Acum pot sa zic cu sufletul deschis ca tortul a fost foarte bun,atat din punct de vedere estetic cat si la gust.Parintii mei au fost foarte incantati ba chiar s-au emotionat.Va recomand tuturor cu incredere. Cremele mele preferate.. cele cu caramel,lamaie..si alunele caramelizate.Hobby'uri: Muzica si Dansul dar cel mai mult imi ocupa scoala :)). Andra

Sorina spunea...

Felicitari pentru aceasta initiativa in primul rand:) Torturile arata magnific,nici nu pun la indoiala calitatea gustului,sunt ferm convinsa ca sunt foarte gustoase.Iti urez multa bafta in tot ceea ce faci si la cat mai multe comenzi de onorat:) Cat despre cremele preferate,cea de vanilie imi place foarte mult si cea de capsuni! O seara buna!

Cellya spunea...

Sorina, astept si datele de conatct, altfel nu vei putea participa la extragere!!!

Tincuta spunea...

La multi ani!pentru aniversarea blogului tau.un singur lucru iti pot spune.Esti minunata!!!Sa ai putere inzecita ca pana acum si inspiratie.

MIHAELA GURZU spunea...

FELICITARI DRAGA CORNELIA PENTRU TOT CEEA CE FACI! ASA CUM BINE STII APRECIEZ TORTURILE TALE CARE SUNT FOARTE,FOARTE FRUMOASE DAR SI DEOSEBIT DE GUSTOASE... AM COMAMDAT PENTRU BOTEZUL LUI DAVID-STEFAN SI SINCER ITI SPUN CA NE ERA MILA SA LE TAIEM, ASA FRUMOASE CE ERAU... NU AM PUTUT PARTICIPA LA CONCURSUL TAU, DAR ITI DORESC SANATATE SI CAT MAI MULTE COMENZI SA POTI ONORA... ESTI O MAMICA DULCE SI DARIA TREBUIE SA FIE FOARTE FERICITA CA ARE MEREU CEVA DULCE SI NATURAL LA DESERT. LA MULTI ANI BLOGULUI TAU SI SA AI CAT MAI MULTI VIZITATORI!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails