sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Tort de botez - Anastasia



Cine a spus "experienta isi spune cuvantul", mare dreptate a avut !!!!!
Hotarasem sa nu mai lucrez cu plastelina de cioco pt acoperit torturi, insa mamica Anastasiei mi-a tot repetat ca ea doreste tortul de botez astfel imbracat !( mi-a mai spus ca a gustat din tortul boxa, ca i-a placut la nebunie si vrea unul ca acela!!!! deci asta era motivul :D )
Eu .....nu si nu . Intr-un tarziu, am acceptat . ( acum, ar trebui sa-i multumesc caci a insistat atat :) de data asta am lucrat ceva mai bine !)

Tortuletul Anastasiei are blat alb, pufos, insiropat cu sirop caramel, crema de vanilie si mousse de visine ; imbracat in cioco plastica, iar decoratiunile din pdz .


Sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc in viata, micuta Anastasia !

9 comentarii:

giovanna spunea...

fff frumos. dulce si alegant. perfect!

Anonim spunea...

dragut ingeras ;)

Cellya spunea...

Giovanna si Cris, multumesc! :*

Nina's Art Cake spunea...

Foarte frumos ingerasul ! Felicitari Cellya! Si inca ceva...ma "omorati" cu plastelina asta de cioco.Intreb si eu pe toata lumea de aceasta plastelina dar...nimic concret(miere si cioco).Crezi ca iti cer prea mult daca te rog sa ma ajuti si pe mine(daca vrei, binenteles)! Multumesc!

bren spunea...

felicitari, cornelia!superb tort ca tot ceea ce faci tu.ai maini binecuvantate

Cellya spunea...

Nina, mersi :* tu m-ai omorat cu calele alea perfecte ( ai vreo forma pt ele ??? ) si cu multe altele ...
sa verifici mail-ul ca iti raspund acolo :)

Nina's Art Cake spunea...

Multumesc mult Cellya! Pt. cale nu am o forma "speciala" doar un sablon gasit pe net(daca vrei ti-l trimit).Astept cu nerabdare mail-ul tau.Te pup!

Cellya spunea...

Bren, multumesc, draga mea! esti prea draguta cu mine :) eu stiu ca mai am multe de invatat, dar in timp le voi invata :)

Nina, am trimis aseara mail, numai ca am gresit adresa. am retrimis ! verifica acum !

Elena spunea...

buna!
Ne-a placut ff mult tortul.Noi am fost in calitate de nanuti ai Anastasiei si ne bucuram ca parintii au apelat la tine pentru realizarea tortului.a fost si dulce si elegant; problema a fost ca copiii s-au "batut" pe acel ingeras,cine sa-l pape. :)Mult succes in continuare!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails