luni, 19 aprilie 2010

Tort primavaratec (Spring Cake 2)

E prima mea comanda !!!!!! Emotiiiiiiiiiiiiii mari ...foarte, foarte mari ca nu reuseam sa ma adun :)))))) a lasat totul la alegerea mea si a trebuit sa ma decid la blat, creme si decor .

Sambata, ora 15, am primit un mesaj offline de la cumatra mea si ma intreba daca ii pot face, in scurt timp( pentru duminica), un tort pe care-l va oferi cadou unei doamne . N-am stat pe ganduri si am zis DA .
Numai ca, atunci cand am cerut detalii, mi-a spus doar atat : " fa-i unul mic de care iti place tie- vreau sa il fac cadou. ea este o DOAMNA dar are 2 baietzoi mici . daca vrei sa pui modele ptr copii nu e problema. poti face ceva ghidush ca sa placa celor 2 baieti de 4 si 6 ani pe care ii are, ori faci ceva .......... simplutz.... .... CEEA CE-TI IESE...... e fff frumos si bun" .
Hmmmmm ....Aveam destul de putin timp la dispozitie ..am fugit intai sa cumpar cele necesare pentru acest tort si m-am apucat de treaba .
In putinul timp avut la dispozitie, am ales sa fac ceva destul de simplu . A iesit asa cum se vede mai jos :


Am facut un blat, alb, pufos si l-am insiropat cu sirop de cioco, mousse de cioco amaruie (Kandia) si mousse de lamaie , iar decorul din pasta de zahar .
Acum astept ( iar cu emotiiiii fff mari ) impresiile sarbatoritei !

La multi ani , doamna Mariana !!!

5 comentarii:

giovanna spunea...

tare dragut tortul tau.
sper ca le-a palcut baietilor.
iti multumesc, mult pentru premii.
le-am mai primit si de la alte fete, motiv pentru acre nu o sa le mai public, dar multumesc mult oricum ca te-ai gandit la mine.
happy caking!

ANDREEA spunea...

Asta e tort simplu?Dar unul complicat cum arata?Cred ca ai un dar..sper ca le dai scumpe torturile ca tu esti artista.Si cauta-ti un nume ceva.Sa fie totul original.Sa stie lumea ca sant torturile tale.

cristina32 spunea...

Imi place tare mult cum arata! Felicitari!

Cellya spunea...

@Giovanna, nu stiu nimic. Doamna care a primit tortuletul-cadou, nu stie de blog.
@Andreea, ma faci sa rosesc. Auzi tu ..artista ?:)))) Sunt departe ...
Ma pasioneaza si pun tot sufletul in ceea ce fac ; atata tot !
@Cristina, mersi ! Te pup !

Unknown spunea...

te-ai descurcat onorabil in putinul timp avut la dispozitie.felicitari si-ti doresc sa ai cat mai multe comenzi in continuare.multa bafta in continuare.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails