Am ramas cu gandul la tortul Carmen..... am salivat destul gandindu-ma la el, asa ca astazi mi-am facut un tortulet asemanator (am schimbat o crema).
Tortul meu are blat alb, pufos, insiropat cu cafea si scotch whisky, crema de cafea si mousse de cioco alba cu bucatele de visine(din compotul facut de mine asta vara :) ) si aschii de cioco neagra; imbracat in crema de cafea si deasupra cioco scursa.
Tortul meu are blat alb, pufos, insiropat cu cafea si scotch whisky, crema de cafea si mousse de cioco alba cu bucatele de visine(din compotul facut de mine asta vara :) ) si aschii de cioco neagra; imbracat in crema de cafea si deasupra cioco scursa.
3 comentarii:
Woow!
Arata super Cornelia!
Fata,m-ai dat gata.Nu mai stiu ce sa zic.
imi plac foarte mult margaretele tale. cred ca-s foarte greu de realizat...ai foarte mari inclinatii mai ales luand in considerare faptul ca nu ai urmat vreun curs.supeeeeer tareeeeeeeeee tine-o tot asa.bravo mult succes in continuare.
Trimiteți un comentariu